Rijnlands Lyceum in Sassenheim
Met dank aan Joost en Andrea voor de Franstalige leesboeken, die hun bestemming krijgen in de bibliotheek in Ende. Ook hartelijk dank voor de donatie van de linnen tasjes met de balpennen erin. Kinderen uit Mali zijn dolblij met een "Bic", want dan kunnen ze hun schoolwerk weer maken.


Met dank aan de organisatoren van het Straatfeest in de Maastrichtsestraat. Danzij Jasper & Sylvia den Heijer hebben de Mailneze kinderen genoten van de Nederlandse straatmaaltijd en hun dansoptreden op straat voor het podium.


De firma Heutink heeft ons 40 rugtasjes cadeau gedaan, die we kunnen uitreiken aan de Malinezen, wanneer zij voor het uitwisselingsproject naar Nederland komen. Iedere Malinese deelnemer ontvangt er een en tevens kunnen zij elk iemand anders blij maken in Mali.Dankzij Nawfal-Vof, Timmer- & Onderhoudsbedrijf op De Conradkade 324 te Den Haag konden wij jonge gezinnen in Ende blij maken met een babyrammelaar. Wij kregen er 110 mee en hebben deze ruim uit kunnen delen. Het restant hebben wij achtergelaten bij De Medische Post in Ende, zodat een moeder een rammelaar meekrijgt als zij een baby krijgt.