Om u direct aan te melden als donateur, klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Stichting Mali-Waalsdorp ondersteunt en stimuleert dankzij uw structurele of incidentele donaties het onderwijs in het dorpje Endé in het Dogongebied in Mali.

De ruggengraat van onze stichting wordt gevormd door onze vaste donateurs. Onze donateurs (vast of incidenteel) zijn de constante factor van financiële steun, waardoor wij onze projecten kunnen verwezenlijken. Onze Malinese vrienden zijn zich daar ook zeer van bewust en er gaat geen briefwisseling of bezoek voorbij, zonder dat zij de donateurs groeten en danken. Via onze nieuwsbrief die tweemaal per jaar uitkomt houden wij u op de hoogte van de voortgang van onze projecten en wordt u geïnformeerd over relevante nieuwe ontwikkelingen. Ook is hier aandacht voor donateurs die hun betrokkenheid tonen door af te reizen naar Endé of acties initiëren.

Voelt u ervoor om ook uw betrokkenheid te tonen, dan kunt u dit op diverse manieren doen:

U kunt rechtstreeks een eenmalige of jaarlijks donatie overmaken naar Stichting Mali-Waalsdorp, IBAN: NL86ASNB0981754074 (graag vergezeld van een ingevuld formulier, zodat wij weten van wie de bijdrage komt en wij u kunnen toevoegen aan onze donateurslijst).

De Stichting Mali-Waalsdorp staat geregistreerd als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Het fiscale nummer dat Stichting Mali-Waalsdorp toegekend heeft gekregen is 808076 814.

Sinds 01-01-2008 zijn giften gedaan aan goede doelen instellingen aftrekbaar van het belastbaar inkomen, als de instelling aangemerkt is als ANBI.

Voor meer informatie over ANBI, zie de website van de belastingdienst, www.belastingdienst.nl/giften.


Er zijn ook andere vormen van ondersteuning mogelijk: 
Heeft de website uw interesse gewekt en heeft u goede ideeën of weet u mensen die kunnen helpen door sponsoring vanuit hun bedrijf aarzel dan niet om contact op te nemen met Ingrid Bes via ingrid@mali-waalsdorp.nl.

Bent u van plan naar Mali te gaan, of heeft u vrienden of kennissen die gaan, laat het ons weten via info@mali-waalsdorp.nlWie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen, want wij geloven in het principe van een win-win situatie voor allen.

"Iedere bijdrage is welkom; vanaf 35 euro kan een Malinees kind een jaar lang naar school!"