De jongeren van Ende in Mali hebben zich sedert voorjaar 2008 verenigd in de Associatie Couro Couwo Camonu. De landbouwers, ambachtslieden en wezen sloegen de handen ineen om met elkaar betere levensomstandigheden te bewerkstelligen.
De traditie in Mali, zeker op het platteland, is sterk en zo worden kinderen opgeleid in de beroepen van hun ouders. De diverse ambachten – houtbewerken, bogolanschilderen, weven, pottenbakken, smeden en leerbewerken – zijn goed vertegenwoordigd in Ende. Echter jongeren die hiermee hun boterham willen verdienen zullen extra inspanningen moeten verrichten om hun afzetgebied te vergroten. De toeristenmarkt is hiertoe ontoereikend. Tevens zullen zij moeten investeren in promotie, distributie, materieel en kennis.

Doordat wij al 10 jaar een duurzaam contact hebben met de bewoners van Ende en dit nieuwe initiatief van harte ondersteunen, bieden wij u hier de mogelijkheid om hun producten te kopen.

Onder vermelding van uw naam en adresgegevens kunt u contact met ons opnemen via boutique@mali-waalsdorp.nl. Graag hierbij aangeven welk artikel u wenst met artikelnummer en aantal.
Wij zullen uw bestelling dan zo snel mogelijk verwerken. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Klik op het plaatje voor meer informatie als afmetingen en prijzen.Slacouvert

Meer informatieNijlpaard

Meer informatieEend

Meer informatieSchildpad

Meer informatieDiverse Mensfiguurtjes

Meer informatieArmband

Meer informatieBogolans

Meer informatie